Πειραιώς Act Services. 
Ένας πολύτιμος σύμμαχος στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας .

Οι σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες κρύβουν απειλές και ευκαιρίες. Απαιτούν οργάνωση, προγραμματισμό, νοικοκύρεμα, ανασύνταξη δυνάμεων, οικονομίες κλίμακος και παράλληλα, ανοιχτό προσανατολισμό στις νέες προκλήσεις. Σε αυτό το περιβάλλον μια νέα εταιρεία έρχεται να κάνει για εσάς, την κρίση ευκαιρία.Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ Act Services.

Ποια είναι η Πειραιώς Act Services

Η Πειραιώς Act Services αναπτύσσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε τόσο ευρεία κλίμακα, τη διεθνή πρακτική υποστήριξης επιχειρήσεων με τη μέθοδο του outsourcing. Είναι η μέθοδος της ανάθεσης λειτουργιών της επιχείρησης σε εξωτερικούς συνεργάτες που εξασφαλίζουν σύγχρονη, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, μειώνοντας το λειτουργικό τους κόστος.
Η Πειραιώς Act Services έχει στο πελατολόγιό της το σύνολο των Εταιρειών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα

Η Πειραιώς Act Services είναι τώρα ένας δικός σας δυναμικός σύμμαχος. Μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες και τα προβλήματά σας και να σας προσανατολίσει στις λύσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους ανάπτυξης.
Η Πειραιώς Act Services μπορεί να σας υποστηρίξει στο σύνολο των οικονομικών σας αναγκών όχι απλά ως σύμβουλος αλλά εντάσσοντας στο δυναμικό σας εξειδικευμένα στελέχη της, που συνεργάζονται μαζί σας σαν δικοί σας άνθρωποι. 

ΠΟΛ.:1179/13

24/07/2013

Καθορισμός του υποχρεωτικού περιεχομένου του φακέλου τεκμηρίωσης, του περιεχομένου του συνοπτικού πίνακα  πληροφοριών, της γλώσσας στην οποία τηρούνται οι ως άνω πληροφορίες...

Περισσότερα

Δ13/ΦΜΑΠ/1175983/ΕΞ2012/12-12-12

24/07/2013

Αυθαίρετα ακίνητα, που υπήχθησαν στις διατάξεις της παρ. 22 του άρθρου 24 του ν. 4014/2011.

Περισσότερα